Ikväll blev jag dumpad, av en flicka jag träffat i ett par månader nu. Jag måste erkänna att jag tycker att anledningen var fruktansvärt larvig, och i stort sett baserad på en enda helg som blev lite misslyckad. Men jag tänker inte vara någon bitter liten farbror som sitter här och beklagar mig. Känner hon såhär så är det så det får bli. No hard feelings.

Nu är bara problemet – vad gör jag med hennes awesomely awesome julklapp som jag redan köpt? Hon älskade Doctor Who, så jag agerade underbar pojkvän/dejt/nånting, och köpte en gyllene Dalek-modell (trots att jag själv knappt vet vad en Dalek är för något; det låter som en dammsugare). Jag googlade t.o.m en massa bilder, bara för att hitta rätt.

Så, läsare… Vad bjuder ni? Ett sällsynt samlarföremål, med en historia bakom! Bli en stolt ägare av en äkta J.T.E.F.S.D.D.M.S.H.G.S.I.Ö*! Jag kan signera den!

*Julklapp Till En Flicka Som Daniel Dejtade Men Som Hann Göra Slut Innan Överlämningen

5 kommentarer

  1. Kan du inte berätta om vad det var som hände som gjorde att hon ville göra slut?

  2. Daniel Svara

    Vill inte gå in på detaljer såhär offentligt (wow, det finns faktiskt grejer jag inte bloggar om, ibland förvånar man sig själv :D). Men kort sagt har det att göra med att jag har låg självkänsla och att det inte funkar ihop med vissa personer. Nu var det egentligen bara en episod som detta visade sig på, men det fick henne att fundera och ha ett ”change of heart”, och jag får respektera det.

Skriv ett par väl valda ord vettja!