Ikväll var det så fint väder, så undertecknad passade på att liveblogga lite ute i naturen.

4 kommentarer

 1. Underbart! Mer videologgande! Gärna längre versioner, så det känns som att man kollar på en liten tjeckisk dockfilm på 10 minuter =)

 2. Det här kanske låter rakt på sak men vill säga det ändå.
  Du ser väldigt bra ut.Vet inte om jag ska avsluta med ”……” eller
  😉 så det får bli båda:

  Du är väldigt snygg….;)….

  Sådär, det blev ju inte alls creepy eller skumt.

 3. Henrik Schyffert Svara

  Tjena Danne!

  Du är ett geni, ett true genious! Jag har följt din blogg ett tag nu och blir lika hjärtförd som skrattet kittlar i magen av dina anekdoter som jag själv kan känna igen mig i många av dem! Detta är något som inte ens vi gamla tråkgubbar ifrån killing-gänget skulle kunna komma på! Har du någonsin tänkt på att göra något av detta material? Skulle vara kul och trevligt att få träffas över över en fika eller kopp kaffe.

  Yours truly,
  Henrik Schyffert

  Ps. Här är mitt nummer på Lindau productions, säg till Malin att hon ska vidarekoppla dig till mitt kontor, så kan vi snacka mer om saken Danne! simma lugnt!

  0708-23 99 00

Skriv ett par väl valda ord vettja!