Igår byggde jag lego. Alltså, enormt mycket lego. En stor jävla X-Wing på 1600 bitar. Så nu har jag legotryckartummar™ och träningsvärk. Man vet att man är otränad när man får träningsvärk av att bygga lego.

Hur som helst. Jag spelade in det hela, tänkte göra nån sorts timelapse så att ni kunde få videobevis på min kväll, men… det gick inte så bra. Jag ställde in timelapseappen på helt fel intervaller, så videofilen blev 120 gb stor. Så stor att den sen inte gick att exportera, utan istället hängde sig programmet och allt gick förlorat. Men ni kan ju fantisera om en typ 20 minuter lång film (den var ca 9 timmar, sen skulle den exporteras i 25 fps) föreställande en svettig ung man som sitter på golvet och bygger. Vackert.

3 kommentarer

  1. teachingbirds Svara

    Hade ju varit epic! Du får göra om och göra rätt nästa gång du bygger!
    Blev själv grymt sugen på lite legobyggande nu…

  2. Ah, crap! Som jag har längtat på en Lego-timelapse! 🙁
    Tips: Intervall om fem sekunder mellan bilderna brukar funka rätt så bra. Tio sekunder blir lätt lite för fladdrigt.

Skriv ett par väl valda ord vettja!