Dagens legobygge. En TIE Fighter Advanced x1 Ultimate Collectors Series.

Dock verkar jag ha tappat bort en legobit, och fick ersätta den med en likadan som jag hade fått med nån borg när jag var 8 år. Liiiite blekt med åren, fast biten syns inte ens eftersom den är under ett gäng andra bitar. Men ändå. Detta grämer jag mig enormt för. Perfektionisten i mig dog en smula.

4 kommentarer

  1. Försvunna legobitar älskar att gömma sig i dammsugaren. Fråga någon som vet *pekar övertydligt på mig*

  2. Jag kollade på BR för några veckor sedan och kom fram till att min Lego-hobbytörst aldrig kommer bli släckt, för det kostar ju fan skjortan med Lego!

  3. Lego och Star Wars. Finns få bättre kombinationer. Synd över den tappade legobiten bara. May the Force be with you so that you can find it.

Skriv ett par väl valda ord vettja!