Idag kände jag mig lite nere efter jobbet, så jag sprang iväg till den lokala leksaksaffären och köpte lite Star Wars-lego för att muntra upp mig. Sagt och gjort. En Darth Vader’s TIE Advanced x1 (så heter den inte på förpackningen, men jag vet att den heter så eftersom jag är en nörd) blev det.

Killen i kassan frågade om jag skulle ha den inslagen. Eftersom jag var för generad för att erkänna att jag själv skulle hem och leka med den så sa jag ja av bara farten. ”Bra, då gör du det där borta” sa han och pekade på ett litet bord med omslagspapper. D’oh! Efter några sekunder stod jag och slog in ett paket till mig själv. Det kändes väldigt fånigt, men det förtjänade jag förmodligen.

Det omsorgsfullt inslagna paketet till mig själv. Jag brydde mig dock inte om någon rosett, det kändes lite overkill.

Här sitter jag och letar efter den där biten man sett tio gånger när man inte behöver den, men som nu är som bortblåst.

Tadaaaa! IT’S ALIVE!!!

4 kommentarer

  1. herre. min. get.

    å andra sidan. när jag handlar åt mig själv (nej inte leksaker och nej, inte ens såna leksaker) ber jag alltid om inslagning – om de ändå frågar liksom! lite festligare.

    😀

  2. Bögigt att knäppa kort på sig själv där man har en pose som visar att man sitter och letar eller tänker. Skaffa kompisar istället din tragiska stackare!

Skriv ett par väl valda ord vettja!