Kvällen är din, den relativt nya  lördagsunderhållningen på TV4, måste vara den absolut sämsta programidé som någonsin tänkts fram av en mänsklig hjärna.

Vanligt folk som får sina drömmar uppfyllda, och får dansa/sjunga/gå på tivoli med sin idol. Det kan ju omöjligt vara roligt för någon annan än personen som är med. Vem i all världen vill se Svenne banan sjunga duett med Justin Timberlake?

Jag vill ha trekant med två heta nymfomaner, men inte kommer Martin Stenmarck och erbjuder mig det och sänder allt i TV för det.

2 kommentarer

  1. Jag vill träfa justin biber för jag har en sjuck dom som heter bensjör å de görs så jag bryter lätt jag har brytit 20 gånger och jag är tio år. så jag moste till sjuckuset varje månad och ta drop så dom sticker mig i arm väcket varje gång så jag vill järna träffa justin biber.(:

    • Daniel Svara

      Du vet hur troll och häxor är påhittade för att skrämma små barn? Justin Bieber är påhittad för att skrämma vuxna.

Skriv ett par väl valda ord vettja!