Jag kom att tänka på en sak. I alla humorprogram på TV, typ Americas funniest home videos, så filmar de alltid publiken. Och då sitter nästan alla med öppen mun och bara tokskrattar. De ser helt sjukt fåniga ut. Jag menar, SÅ fruktansvärt roligt kan det väl inte vara?

… Eller är det bara jag som har dålig humor? Måste bara kolla med er. Sitter ni och tokskrattar rakt ut åt såna program?

6 kommentarer

  1. Jag hörde någon på tv säga att vara publik på ett sådant program eller vid en ståuppargrej tex, så blir man så skrattig just för att man vet att det kommer att vara roligt, att man liksom skrattar för att man förväntar sig det mer än att man kanske skrattar åt själva skämtet 😛 Lustigt, men de i studion tycker säkert att det är asroligt just därför 😛

  2. Kvinnor emellan var inte jag med på, det kan jag inte minnas iaf. Men på rymmen minns jag.

    … Men inte tusan satt vi med öppen mun och såg ut som fån då, inte. 😀

  3. hank the spank Svara

    Publikbilder och sånt filmas ofta före själva programmet spelas in, alltså kan det bli lite konstigt ibland. Även applåder och en del skratt är förinspelat för att passa in som brytpunkter mellan segment.

Skriv ett par väl valda ord vettja!