Jag fattar inte varför han inte bara reggar sig på spraydate och raggar runt lite, han är ju som vilken average 23-årig kåt datanörd som helst, han skulle garanterat kunna fixa en dejt där. Egen hemsida för att hitta en dejt känns lite over the top… Tjejerna som eventuellt hör av sig måste vara riktigt desperata bottennapp eftersom han framstår som så sjukt desperat med en egen dejt-sida.

OUCH, den kommentaren sved. Och ja, jag har syndat och läst flashback-åsikter igen. Och jag vet inte om det är någon generell ensamhet ikväll som får mig nedstämd eller vad det är, men det känns lite träffande ändå. Är det jag gör helt lönlöst? Det vägrar jag tro.

Jag förstår inte mentaliteten om jag ska vara ärlig. Om jag går med i spraydate, är inte det precis lika desperat som det jag har gjort? Man skapar en profil, skriver att man är singel och sökande, och att man hoppas på svar. Jag har skapat en egen sida, skrivit att jag är singel och sökande, och att jag hoppas på svar.

15 kommentarer

 1. På spraydate vill väl de flesta bara knulla? Det är nog mkt större chans med en egen sida.

 2. Det enda som är patetiskt är att inte våga stå för sina åsikter och för sig själv. Du står för vad du gör i alla fall 🙂

 3. Äh folk ska alltid hitta saker att klaga på, bara strunta i dom och köra din grej 🙂

 4. Och du är mer ekonomisk. Varför ska nån annan tjäna pengar på att du vill träffa trevliga folk, mycket bättre med en sida helt dedikerad till dig och utan trams. Jag tycker att det är en skitbra idé. Men du måste göra lite mer reklam för dig, annars kommer det gå väldigt trögt tror jag. Eller har jag fel?

 5. Nja, jag vet inte jag. Du vill antagligen inte höra så mycket åsikter från mig sen min senaste, men jag har svårt att tro att det kommer komma något bra ur projektet… Tror inte riktigt de tjejer som eventuellt kommer nappa alls kommer matcha det du söker i en partner… Fast jag blir inte direkt ledsen om du motbevisar mig =)

 6. Jodå Robert, jag hör gärna dina åsikter så länge de inte är så ogenomtänkta som den senaste. 🙂

  Och jag håller med dig, jag tvivlar starkt på att det kommer funka. Suck. Vet inte vad jag ska göra med mitt liv riktigt.

 7. Om du hade ett stadigt förhållande redan, vad skulle du vilja göra med ditt liv då? Du får inte svara "ingenting" 😛

 8. Ta den där flashback-kommentaren som en komplimang. Folk reagerar för att du verkar vara en sån som borde ha lätt att få en tjej. Du ser helt okej ut, ser antagligen ännu bättre ut i verkligheten, verkar vara trevlig och smart och allt sånt. Då kan det vara svårt att förstå varför du måste ta till en så stor grej som att starta en dejtingssida för att träffa en tjej.

  Kompisar till mig som är snygga och trevliga får precis samma kommentarer när de berättar att de är med på spraydate eller har gått på speeddating. "Varför? Det är ju bara desperata freaks som gör sånt och du skulle ju kunna få vem som helst?"

 9. Bry dig inte om kommentarer som den där, jag tycker du hittat ett bra sätt att hitta kärleken på, alla sitter ju allt oftare framför sina datorer så varför skulle man inte kunna hitta en tjej via en egen hemsida? Det verkar ärligare än sidor som Spraydate tycker jag, och inte ett dugg desperat. Jag är lite nyfiken, har du fått napp än? :)Funderar på att kanske göra något liknande ifall det faktiskt skulle fungera…alla väntar vi väl på "den rätta" ^^ Lycka till.
  /Jessica

 10. Med "ser helt okej ut" menar jag att jag skulle tycka att du var snygg om du inte hade varit väldigt lik ett ex till mig. Helt subjektivt tyckande från mitt håll alltså, jag downratar alltid killar som ser ut som honom.

 11. Modigt projekt helt klart med tanke på all skit du fått ta emot. Men är det värt det?
  Internet fungerar jättebra för att hitta en partner, finns massor av platser att välja på, där det finns tusen registrerade. Hur gör denna sida att du står ut i mängden och blir "funnen" av din framtida tjej?

  Communitys på nätet kan liknas vid en krog på stan en lördagkväll. Det finns upptagna, det finns singlar, det finns de som bara vill dansa det finns de som bara vill klä upp sig och synas. Det du gör här är att ställa upp ett litet knappt synligt bås bredvid krogen, med skyltar som skriker efter uppmärksamhet och kärlek. Tjejer drar ifrån sånt som närmar sig "desperat", de flesta fastnar för spännande killar som är lite utom räckhåll.

  Jag tycker du kan skippa dejtadaniel, skaffa gymkort eller börja svinga kung-fu-pinnar och läsa några böcker om självförtroende/självkänsla.

 12. Antingen är siten väldigt före sin tid eller väldigt dum =).Jag tror du underskattar dig själv, du behöver nog inte dejtadaniel.se. Kanske du bara behöver byta taktik. Lista saker hos dig själv som kan få dig att känna dig grym och sedan är det bara att pricka av dom! Känner du dig grym på insidan syns det utåt. Tjejen kommer automatiskt när du bryr dig som minst ifall hon dyker upp eller inte.

  Godspeed.

 13. Nästan bud på att hyra en reklamplats på en buss för en dag. Det tror jag faktiskt skulle gått hem, men att ta mod till sig för att genomföra ett sådant påhitt, jadu…

  Erfarenhet av spraydate: fick en träff med en kvinna som undrade om jag tyckte ett par trosor var snygga. Det kanske de var, men så säger man inte på första dejten. Inte ens vid stenkastningen vid Rosengård önskade jag mig så långt bort.

Skriv ett par väl valda ord vettja!