Det här med kexchokladätandets ädla konst är farliga saker, har jag fått lära mig den hårda vägen.

Det känns som att hela dess existens är programmerad att straffa den som försöker äta. Vid varje tugga lossnar miljontals mikroskopiska flagor, som sedan faller ner och sätter sig mellan stolen/soffan och ens oskyldiga manskropp.

Någon timme senare reser man sig, för att märka att allt har smält ihop och bildat en stor, ond chokladfläck på byxorna. Oftast precis på ett sätt så det ser ut som att man bajsat på sig, vilket såklart är uppskattat.

7 kommentarer

 1. bagronken Svara

  Lösningen är Kexchoklad-choklad! Eller choklad-Kexchoklad. Vad dom nu valde för namn på den till slut.

 2. Jag tillbringade stor del av en sommar i en speciell kexchokladätarjacka för att spara mina kläder. Ja, det var mycket choklad den sommaren men man måste ha choklad när man läser bra böcker!

 3. fast det finns faktiskt en teknik som gör att man slipper alla smulor.
  När man ska ta en tugga är det viktigt att läpparna försluter runt biten där man ska ta en tugga, likt ett dammskydd.
  När man sen har bitit av kexchokladen håller man kvar läpparna en kort stund medans man sas. vakumsuger sunt snittytan innan man öppnar munnen igen.
  Man skall alltså inte andas in smulorna för då får man ju ner dom i lungorna, utan bara suga in dom i munnen. Svårt att förklara men så äter jag och det smular ALDRIG.

  Själv satt jag för övrigt och åt en Marabou 200g chokladkaka en gång när jag skulle köra barnen till kalas. Dom får givetvis inte äta choklad i bilen eftersom det ”kan bli kladdigt”, men jag behärskar ju den ädla konsten att äta utan kladd (?)
  Satt där och moffade och tyckte efter en stund att det fattades en ruta.
  Letade runt mig men såg inget. A ja… har väl redan glufsat i mig den, tänkte jag.
  Väl framme vid barnkalaset klev jag ur bilen för att öppna åt dom små där bak. fick se en STOR kladdig chokladfläck där jag hade suttit. Den hade hamnat under mig på något sätt.
  Samtidigt som mig kom det en (snygg) mamma med dotter som skulle till samma kalas.
  Sjukt pinsamt… Pekade lite på baken och mumlade nåt om…. choklad… hehe…
  Hon tittade konstigt och log lite sådär framtvingat…
  Jag säger då det. Choklad är luriga saker…

 4. Haha!!
  Har spanat runt lite här och kommit fram till att jag gillar din blogg. Nu kommer jag att fortsätta spana runt här och troligtvis besöka dig dagligen!
  Wihooooo

 5. problemen du beskriver är ingenting mot katastrofen som uppstår när man äter en kexchoklad i bilen för där är man inspärrad med alla smulor, man kan inte ställa sig upp och skaka av sig utan man får försöka sitta still och växla försiktigt så att man inte sprider ut alla smulorna i hela bilen, sen får man komma ihåg det när man går ur bilen så att man kan resa sig ut försiktigt och skaka av sig skiten utanför

 6. Hahahaha hög igenkänningsfaktor! Det värsta är när man försökt smygäta, ska man då förklara att fläckarna är den förbjudna chokladen eller helt enkelt bara låtsas att det ÄR bajs?

Skriv ett par väl valda ord vettja!