God fortsättning, kära vänner och bekanta.

Nu har jag precis kommit hem från mor och plastfar i Strängnäs, där jag har haft det väldigt gemytligt i ungefär ett dygn. Aldrig sett så mycket godsaker förut; stort julbord, godis, nötter, ostar, frukt. Jisses. Nu har jag precis kommit hem, och tagit av mig byxorna (det gör jag oftast när jag är hemma; skönast så). I julklapp fick jag följande:

 • 4500 kr på kontot. Det kommer faktiskt inte att slösas bort på knark och horor, utan för att täcka upp kontantbetalningen på min nya säng. Så trist är jag.
 • En Sodastream-apparat. Lite skeptisk eftersom jag tycker cola-smaken påminner om gammal fot, men det kan nog finnas bra smaker nånstans därute.
 • En mycket snygg vattenkaraff-ish-pryl med två glas.
 • En bok; Hundraåringen. Jag är hemskt dålig på att läsa, men jag ska försöka ta mig tid.
 • Två paket lakritspipor. Jag fucking ÄLSKAR lakritspipor. Och det var inte de där äckliga gula med havssalt-smak som exet köpte när hon varit utomlands. Jag fick seriöst inte i mig mer än en halv innan jag fick kväljningar.
 • Ett par LILA kalsonger, av mormor. Kan inte minnas en jul då jag inte fått kalsonger av mormor.
 • En awesomely skön fårskinnspläd.
 • En svenskgjord visp som är enklare att rengöra.
 • En prenumeration på Macworld. Den har jag visserligen inte fått än, men pappa sa att han skulle fixa det.

Hur var er jul? Blev det en Norénjul med fylla slagsmål och bränder?

7 kommentarer

 1. Låter som en bra jul. Själv har jag haft min sämsta jul hittills. Har haft panikångest under 5 dagar nu, inte ätit nåt under dessa dagar, haft dödsångest pga satte i halsen i fredags och sen dess har jag haft en klump i halsen som gjort att jag inte kan svälja. Då och då tungt att andas, ont i bröstet.

  Så atte.. God fortsättning 😀

 2. Tvättbjörn Svara

  Jag fick också lakritspipor! Men inga strumpor (för en gångs skull, men det var antagligen för att jag hade önskat mig det)…

  Framåt kvällen blev mormor småfull på glögg och all is ute i kombination med att mina föräldrar bor i en backe gjorde att min ömma faders bil gled några meter och slog ned postlådan. Trevligt värre!

 3. Hundraåringen är SÅ rolig! Verkligen värt att ta sig tid att läsa den 🙂 Jag skrattar fortfarande ibland när jag tänker på den trots att det är typ två år sedan jag läste den 😛

Skriv ett par väl valda ord vettja!