Sitter på jobbet. En kollega börjar fråga en sak, men avbryter sig.

Kollega: Vem är det som har lagt mitt…
Jag: … pessar i gröten?
Alla kollegor: …
Jag: Vad märkligt det hade varit om det var det du skulle säga.
Alla kollegor:

Ingen uppskattar min humor. 🙁

4 kommentarer

 1. Hej =)

  Har läst några av dina inlägg och känner igen mig i en hel del av det du skriver när det gäller ångest. Jag tror att vi har samma fobi. Du skriver väldigt bra. Jag vet hur det känns att lida av detta och hur svårt livet kan vara. Kommer fortsätta följa din blogg.
  Min åsikt är också att jag tror att man skall försöka läka sig själv innan man ger sig på ett förhållande tyvärr. Mina har iaf gått åt helvete då mina demoner blandat sig i för eller senare och förstört =( Så länge man lider av de problemen tror jag att det är svårt med ett långvarigt förhållande. Det är liksom ingen som är så förstående och verkligen förstår problematiken och därför tycker den ena partnern bara att man är jobbig och besvärlig förr eller senare…
  Skriv gärna tillbaka =)

  Ha de bra!
  Mvh
  Sofia

  • Daniel Svara

   TACK! 🙂 Men jag vill tro att det går att få ett fungerande förhållande trots problem, om man bara stöttar varann. Håller tummarna!

 2. Här är sofie igen! Svara

  Jag uppskattar din humor till 100%! Sitter å garvar för mig själv i min ensamhet… Det enda som låter är mitt armband som låter mot tangentbordet! 🙂

Skriv ett par väl valda ord vettja!