Fyyyy fan vilket ÖVERGREPP jag var med om alldeles nyss.

Jag hade klivit av pendeln och var på väg till den lokala matvarubutiken för att köpa köttbullar, coca cola, semlor och ett paket jordgubbsremmar. Precis vid början av centrum finns det ett litet hörn där det står en soptunna. Den måste man så snajsigt som möjligt varva för att ta sig mot mataffären – ett exempel på underbar planering.

Så mitt i rusningstrafik mötte jag en man där vid soptunnan. Jag tänkte gå höger, närmast tunnan. Det tänkte han också. I någon sekund stod vi där, mitt emot varann. Eftersom jag tänkte undvika någon form av dansande så stod jag på mig. Varpå mannen tog tag i mig och LYFTE MIG ÅT SIDAN.

Jag tror aldrig att jag känt mig så förnedrad och fått sådana mindervärdeskomplex förut, som jag fick där och då. ”Fy fan vad otrevligt!” skrek jag genomilsket, med hörlurarna fortfarande i öronen. Men förgäves. Han är borta.

Sedan viskade jag könsord för mig själv i flera minuter.

2 kommentarer

  1. Hahahhahahaha! kan… inte.. sluta… skratta!
    Förlåt, men det där var en av de roligaste mentala bilder jag fått på ett bra tag xD

Skriv ett par väl valda ord vettja!