Innan jag skulle lägga mig igår såg jag på Special poetry slam. Speciellt den här videon, den såg jag två gånger på raken. Jag vet inte, det är något med den. Den är lite tragisk, men man kan inte låta bli att titta ändå.

Till följd av detta så drömde jag att jag och Hanna var på en tågstation någonstans i norra Sverige. Vi blev tydligen jagade av en sån liten figur som i filmen ovan. Fast värre, i drömmen var det i stort sett bara ett huvud. Ett huvud med centimeterlång kropp bakom, som jagade oss. Jag minns inte så mycket mer än att vi hann med något tåg som skulle nånstans, och klarade oss helskinnade.

Men! I drömmen så fanns det ett namn, eller kanske rättare sagt ett fulslang, på en sån liten kille. Och nu när jag tänker på det så känns det nästan som jag har namnet på tungan. Och nej, det är inte dvärg eller midget eller nåt. Det vore roligt att minnas namnet och sedan googla på det, för att se om jag bara totalt fabricerade ett ord eller inte. Eller fanns det aldrig något ord? Är det min hjärna som totalt spelar mig ett spratt nu?

Finns det på riktigt ett samlingsnamn för ”kroppsförminskande missbildningar”?

5 kommentarer

  1. for real dock… det gjorde lite ont i hjärtat att se det där 🙁 stackars… hoppas han får vara en björn sen

Skriv ett par väl valda ord vettja!