iphone-7-plus-jet-black

Köpsuget blev plötsligt enormt! En iPhone7 Plus får det bli. I Jet Black. Den lär ju fullständigt sluka fingeravtryck, men det får det väl vara värt eftersom den är så sinnessjukt snygg. Blir nästan lite erigerad här.

Efter att ha haft sexan i två år är det hög tid att uppgradera, och jag tror nog att jag känner mig redo att gå upp en storlek. När jag uppgraderade från iPhone 5 till 6 var den nya skärmen som att ha bott i en garderob i fem år och sen flytta till en etagevåning. Den kändes nästan för stor. Men det tog inte lång tid innan jag vande mig, och nu vore det ganska najs med mer plats. Att använda en äldre telefon går inte alls. Mamma har femman, och det känns som… en leksak. Som en sån där plasttelefon med godis inuti, som man kan köpa i diverse kiosker i Grekland. Typ.

Nackdelen är väl priset, förstås. Med 128 gb utrymme kommer det krävas ett smärre banklån för att få sig en Plus. Lär väl sluta på en sisådär 9 eller 10 tusenlappar när Sveriges alla väl använda skatter är på plats. Apple är ju också så pass smarta/motbjudande att de tagit bort möjligheten att få 64 gb. Det hade varit precis lagom för mig. 128 gb är för mycket, men 32 gb är på tok för lite. Alltså blir det 128 gb.

Nu är bara frågan om jag kommer behöva sälja båda mina njurar eller om det räcker med en.

Skriv ett par väl valda ord vettja!