Det är nog det som känns värst med att vara singel, om man tänker sig en specifik sak. Skedandet när man ska sova. Gah, det skulle jag kunna betala för att få. Åtminstone nästan.

Tänk om man skulle göra det; anställa en prostituerad för att skeda med en. Det vore ändå ett ganska soft jobb för henne. Ingen flåsande kostymnisse ovanpå henne. Ingen svettig medelålders gubbe inuti henne. Ingen pervers japansk affärsman som vill leka tentakelrape. Bara bli lite omhållen sådär. Naaaw.

But then again… No.

8 kommentarer

  1. Jag vill också skeda. Vi gör inte sånt, min sambo och jag. Vi ligger långt ifrån varandra, och ibland sparkar vi varandra på benen när vi fryser om fötterna.

  2. Jag gilar okså attt äta me sked män de blir myket gaffel nu för tiden

  3. undrar om det finns nån singel som inte saknar skedandet….*suck*

  4. Köpa en prostituerad för att skeda? Köpa en annan människa? JAg fattar inte, du utger dig för o vara en romantiker men du objektifierar kvinnor precis som en vidrig sexist. Jag förstår mig inte på puckade män, vad får de o tro att de har "rätt" att köpa andra människor???

  5. Du kan få hur många skedar du vill av mig! ^^ Skedsked! 😀

Skriv ett par väl valda ord vettja!