Jag har i säkert ett halvår haft en liten prick på ena sidan av näsan. Den är inte större än ett par millimeter, och kommer förmodligen av att jag har blivit biten där av Salahuddin. Ja, min katt gillar att nafsa mig i näsan. Och ja, jag tycker det är roligt att provocera honom så han biter till. Ja, jag är en sjuk ung man.

Hur som helst! Den där lilla pricken har stört mig. Jag vet inte exakt vad det är, men förmodligen ett trasigt blodkärl eller något annat sexigt. Så då fick jag häromdagen lust att försöka skrapa bort den. Detta skedde på jobbtoaletten. Och… det gick väl inte så bra. Det fullkomligt FORSADE blod! I säkert en kvart!

nasan1

Sedan fick jag slutligen stopp på det hela med ett så kallat ”plåster”. Jag blev mycket stilig.

nasan2

Om jag dagen efter försökte pilla bort skorpan varpå det började tokblöda igen? Jadå.

1 kommentar

Skriv ett par väl valda ord vettja!