Wow. Jag ställer mig ganska iskall mot svältkatastrofer och människor som har det svårt, men när det gäller djur blir det alltid en annan femma. I morse såg jag ett klipp på en hund som var övergiven och bodde på en soptipp, med en mängd olika sjukdomar. En snäll person tog hand om den, tog den till en veterinär, och gav den mat. Efter några veckor var den nästan återställd.

Efter några minuter satt jag på jobbet och darrade på läppen, och jag hade skänkt en slant till den där djurskyddsorganisationen. Nog första gången jag donerar pengar till nånting.

Mellan raderna: Jag är en god människa som förtjänar minst ett hångel till jul. Annars ska ni få se på fan.

3 kommentarer

      • Problem: Karma finns inte. Man får det man tar för sig av, tyvärr. Det är därför som ”nice guys” jämt sitter och klagar över skitstövlarna som är dumma, fula, korkade och äckliga, men ändå får alla tjejerna. Tjejer är inte myntautomater som vi stoppar in snällhet och god karma i och belönas med sex, liksom. 🙂

Skriv ett par väl valda ord vettja!