Mera videoblogg! Och, beroende på ert gensvar, kanske det blir många fler i framtiden. Förresten, säg till om klippet tar för lång tid att ladda, så får jag försöka göra filen mindre nästa gång.

25 kommentarer

 1. Word up. Att motstå shoppingens frestelser och ha pengar kvar på kontot den 24'e är värt oerhört mycket. För då kan du köpa ännu mer nästa månad!

  Bra skit.

  Videobloggen är en skoj initiativ, men ta emot lite konstruktiv nybörjarkritik:

  -Att säga "eh.." är belagt med dödsstraff.

  -Konstpaus må på sätt och vis vara det samma som nytt stycke i en text, men i realiteten är det bara ett tyst "eh..".

  -Du skriver ofta jävligt bra, utan onödigt orbajsande. Utnyttja dina skills genom att skriva manus och eliminera "eh.." och konstpauser.

  -Var inte rädd för kameran. Att ha kontakt med dina tittare är viktigare än att inspektera taklisterna under sändningstid.

  -Det fejk-spontana kräver vansinnigt mycket träning för att inte bara framstå som krystat. Wax-on, wax-off, Daniel-san!

  Jobba på't. Det är lovande och kommer att bli awesome.

 2. Daniel Svara

  Korven: Tack för fin kritik, sånt uppskattas! Dock är inte mitt videobloggande särskilt seriöst, utan mer en sorts semester från mitt vanliga skriftspråk. Jag VILL att det ska bli spontant, inte fejk-spontant. Så det lär bli en del eh:ande framöver. 🙂

  • Daniel Svara

   För övrigt kan jag väl säga att allt är improviserat; hade ingen aning om vad jag skulle säga mer än legogrejen. :’)

 3. Christopher Svara

  Beundransvärt att avstå från ett inköp pga ekonomiska skäl. Verkligen! Vilken kraft!

 4. Daniel Svara

  Nja, det var ju inte direkt som att jag inte hade pengar, utan snarare att jag tyckte att jag inte hade pengar. Huuuuuuge difference.

 5. Du får mig att le och skratta så att jag kvider nästan hela tiden när jag är inne på din blogg (det är väldigt bra, sällan man hittar en blogg som får en att längta tills nästa inlägg du skriver), du måste vara en helt underbar person att få umgås med 🙂 Helt sinnesrubbat att du inte har någon.

 6. Daniel Svara

  Martina: OJ! Det där var nog det finaste jag hört på mycket länge. Du gjorde min kväll. 🙂 Ja, jag tycker ju nånstans inom mig att jag förtjänar nån riktigt bra tjej, men det är svårt sånt där. Vet inte riktigt vad man ska göra för att det ska hända nåt på den fronten… Men en vacker dag så!

  • Va kul att jag kunde göra din kväll, men jag kanske allt var skyldig dig det eftersom du har fått mig att le så många gånger? 😉 Jadu det där med kärlek är komplicerade saker men när du väl träffar den speciella kommer hela kroppen att skrika och då kommer allt klaffa precis rätt. Som min morfar alltid sa "det finns en gris till alla, kan bara ta lite längre tid att hitta just sin egna lilla gris"

   • Daniel Svara

    Martina, du är troligen den vettigaste människa jag träffat på länge. :')

    • Eller hur? Inte ofta man hittar en sån som mig 😀

     Det finns allt för få av oss 😛

 7. Ja om du bygger maskinen ställer jag frivilligt upp, men på ett villkor att jag fortfarande får ha lite som är mitt egna 😉

  Måste bara fråga, har du hittat någon eftersom du har tagit bort dejta daniel grejjen? 🙂

  • Daniel Svara

   Vad är det du vill behålla för dig själv? Inte de bästa bitarna väl? :O

   Näru, I wish att jag har det. Tog snarare bort den för att det inte händer nånting, känns inte som det funkar, och de flesta bara tycker det hela är larvigt. 🙂

   • Ne jag kan nog allt dela med mig av det mesta men jag vill ändå vara mer speciell än mina kloningar 😛 Så du menar att du inte har fått någon respons på den ur huvudtaget? Ja men då är gänget som hänger här riktiga torrbollar.

    • Daniel Svara

     Menar det! Katt, Star Wars-lego och tunga i en och samma förpackning. Som ett kinderägg!

     • Martina

      Åhhh kinderägg, smackar du lika gott som ett också ? (A)

  • Haha ja nu vet jag verkligen om det 😉

   Som kinder maxi, inte som kinder ägg ?

 8. CrazyHappy Svara

  Jag skrattar också så jag kvider men tror jag vet varför du är singel. Såg din videobloog, ett tips sluta smacka med läpparna. Otroligt osexigt!

  Lycka till!

Skriv ett par väl valda ord vettja!