Nej… Nej. Ne… FAAAAAAAAAAAAAAAAN! Fan också. FAN. Det är inte sant…! HELVETE!

Ovanstående skreks av mig för ca tio minuter sedan, när jag plötsligt och oväntat dog i ett tv-spel, och inte hade sparat på evigheter.

Genast efter jag skrikit började ett jäkla klampande från grannen ovanför, vilket gjorde mig rätt nojig att de skulle komma ner och ringa på dörren. Jag vet att de har det i sig, de jävlarna. En gång, efter att jag fått ett utbrott, ringde de polisen. Men det är en så pinsam historia att jag inte ens vill prata om det.

4 kommentarer

  1. Annie Christina Bonér Svara

    Vad var det för spel du spelade?

    Berätta mer om förra gången när dom ringde polisen 😛

  2. Du vet ju att du måste skriva ett inlägg om den gången nu. Har man sagt A osv.

  3. Så där kan du ju inte skriva, nu blev jag ju jättenyfiken. Berätta om när de ringde polisen!

Skriv ett par väl valda ord vettja!