Okej, inte förälskat kanske. Men ibland blir jag så fascinerad av vissa människor (läs: tjejer). Vet liksom inte varför, det är något med deras utstrålning som gör att jag måste veta allt (senast det hände gällde det den typ 40-åriga zigenarspåkvinnan i reklamerna för Unionen). Det kanske är Aspergers-genen i mig som vaknar, jag vet inte.

Den här tjejen heter tydligen Serena och är född 86. Oooooch det är ungefär allt jag vet. Så… Ja. Anledningen till att jag överhuvudtaget bloggar om detta är för att jag vill påkalla det absurda i situationen. Jag råkade nämligen se henne i nåt dansprogram för småbarn, i Disney Junior. Och anledningen till att jag tittade på den kanalen var inte som en del av nån pedofilsk helkväll, utan för att de brukar sända i Viasat Drama innan filmerna börjar.

Men Daniel, om du nu ska lyckas träffa din soulmate så kanske det inte är så smart att blogga om andra brudar?

Meh. Vet ju knappt vem människan är. Hon är som en random C-kändis för mig. Bara… en C-kändis vars jobb är att fuldansa med småbarn i TV. Och det är ju inte direkt som att vi nånsin kommer att träffas. Och om vi gjorde det, vad skulle jag säga? ”Jag såg dig på Disney Junior, ligga eller?”

Skriv ett par väl valda ord vettja!