Jaha, nu har jag gjort bort mig igen. Jag sitter på jobbet, och nyss var en kollegas konsultchef på besök. Jag förklarade världsvant vad vi gör i vår grupp, medan hon väntade på att kollegan skulle bli ledig.

Detta drog dock ut på tiden, så hon bestämde sig för att skriva en lapp till kollegan, och kom förbi mig för att låna en post-it. Där fick hon direkt syn på den s k ”skapelse” jag ritat överst på högen av post-its.

Hon: Haha… Bajs?
Jag: Eh… Ja… Du vet… Telefon. Telefonklotter. *märkbart generad*
Hon: … Jaså?
Jag: *hoppas att hon inte märker den stora drypande penisen jag ritat ovanför, och av någon anledning inte ritat om till nånting annat som jag brukar*
Hon: Tackar.

Det var en märklig stund. Och första gången en främmande människa sagt ”bajs” till mig efter bara någon minut.

Skriv ett par väl valda ord vettja!