Ovanstående bild publicerades av undertecknad på Instagram idag. Jag vet inte vad det är, men jag ser ovanligt spräcklig ut. Huden är groteskt psoriasis-ig, och jag kan inte förklara saken. Jag har varken psoriasis eller någon annan hudsjukdom. Visserligen AIDS, men vadå?

Som bildtext skrev jag in ”beardedhunks.com”. Det tyckte jag var lustigt, i och med min obefintliga muskelstatus och min högst befintliga skäggstatus. Tänkte inte mer på saken förrän jag blev nyfiken och ville kolla om den sidan överhuvudtaget fanns.

Och det gjorde den ju. Bögporr. Väldigt mycket bögporr, över hela skärmen. Till följd av detta kom det ner SWAT-teams från linor i taket, beordrade mig att stänga ner sidan och lägga mig på golvet med händerna på huvudet. Sedan blev jag inkallad till ledningsgruppen på jobbet, där jag snabbt fick informationen att jag kunde se mig omkring efter ett annat arbete (dessutom tog Twitter bort mitt inlägg därifrån).

Okej, kanske inte så illa. Men ändå. Det är farligt, det här med att i god tro publicera främmande länkar.

 

1 kommentar

Skriv ett par väl valda ord vettja!