Jag tror jag drömde en av de märkligaste drömmar jag haft i natt. Jag kan inte ens säga det rakt ut, så hemskt är det. Jag, ehm… Det var jag, Patrick, ”Presley” och ett par som bestod i en kille och en rödhårig tjej, några år äldre än jag. Så jag satt tydligen i en soffa med Patrick på ena sidan om mig och killen, bläddrandes i någon morgontidning, på andra. Jag vet inte riktigt, jag kan inte säga det rakt ut. Men det var snuskigt och slutade i att jag först blev snuvad på konfekten från rödtoppen, och sen fick jag något i munnen som smakade plast men hade konsistens som mandelmassa.

Don’t ask.

Idag blev jag arg på jobbet. Jag tror det är tredje gången nu, på 15 månader. Det är rätt bra statistik ändå, men jag kan inte hjälpa att jag får dåligt samvete en lång stund efteråt för att jag brusar upp. Nåja, otrevlig är jag aldrig. I just det här fallet ringde kunden in, jag hade pratat med honom förut. Fruktansvärt otrevlig människa.

Daniel: Om jag tar ditt personnummer bara (för att hitta honom i kundsystemet).
Kund: Näe, det har inte du med att göra.
Daniel: Nähä?
Kund: Det står på firman… 46091054612165216515…
Daniel: Vänta, vänta här, du får nog säga det lite långsammare så jag hinner skriva.
Kund: Haha, förstår du inte vad jag säger? Jag kan inte säga det långsammare, jag kommer inte ihåg det då.
Daniel: … Va? Kan du inte bara säga det långsammare?
Kund: Äh fan, du fattar inte om jag säger det.
Daniel: Ja, ska du vara otrevlig så kommer du inte få nån hjälp!

Då lugnade han ner sig lite, jag hörde hur besvärad han blev i luren. Det är en typisk såndär kund som pratar högt och är arrogant, men blir knäpptyst när man visar att vi kundservicemänniskor inte tar vilken skit som helst. Då återgick jag till mitt vanliga jag och hjälpte kunden.

Till sist ska jag ta och tipsa om ett av mina favoritband. The Birthday Massacre. Jag vet, det låter som något där ett gäng skäggapor står och skriker, men det är det inte. ”Post retro” kallar de sin genre, men jag skulle väl säga att det är en blandning av synth, metal, pop och en gnutta 80-tal. Sjukt bra. Hur som helst släpper de nu sitt nya album ”Walking with Strangers”, och de har redan lagt upp alla låtar här. Jag kommer givetvis att köpa skivan ändå, för sakens skull. Ska ni bara lyssna på en låt så är mitt tips nummer tre, ”Falling down”.

1 kommentar

Skriv ett par väl valda ord vettja!