Det blir inget sex på första dejten, om kvinnorna får bestämma.
Männen, å andra sidan, vill annorlunda, visar en undersökning från dejtingsajten Smooch.

… säger Expressen. Åh nej! Och kvinnor som inte får bestämma själva heller, utan tvingas ligga med oss på första dejten mot sin vilja. Ja, det är synd att det ska behöva vara så.

Jag blir så trött på sånt där. It takes two to tango, sluta med att försöka få alla män till svin.

3 kommentarer

  1. Hm, det står väl ingenstans i den där artikeln att männen tvingar kvinnor till sex..? Jag tolkar det som att männen och kvinnorna i den där studien hade olika åsikter om sex på första dejten bara.

    Men visst håller jag med om att man inte ska försöka få alla män till svin. MÄNNISKOR i allmänhet är svin. Män som kvinnor.

  2. Njae det är sant, men jag tyckte den hade en rätt trist underton av att kvinnor har rätt och män är ondskan själv.

    Ingen tvingar nån till nåt, och känns det rätt får man väl göra som man vill. 🙂

  3. Tyckte inte jag dock. Jag tycker att den bara talade om att fler män än kvinnor i just den undersökningen tycker att sex är okej på första daten, och det är ju inte att utmåla män som svin- såvida du inte tycker att det är svinigt att vilja sexa på första daten? 😉

    Sen tycker jag visst att det ofta är så att män målas ut som svin.

Skriv ett par väl valda ord vettja!