Det kommer mera.

Jag var på helgons forum och tittade runt. Som av en händelse hamnade jag till slut på kärleksforumet. Eller ja, okej, jag kom dit med mening eftersom jag tycker att det är ett spännande ämne. Där fanns en tråd om hur tjejer ska göra för att uppvakta sina killar. Jag svarade på tråden, och först efteråt såg jag att det var just mitt stalkerfan som hade skapat den. Meningsskiljaktigheter uppstod snart.

Jag: Det har sagts förr men det tål att sägas igen: Avsugning. (Lite smått skämtsamt skrivet, kan tilläggas. /Daniels anm.)
Hon: random självupptagen? ja det är du!
Jag: Haha. Fair enough. 😀
Hon: och begränsad, ”jag har äntligen spetsat en tjej” (Jag är felciterad! /Daniels anm.)
Jag: Det verkade inte spela någon roll igår? 😛
Hon: tills du blockade mig

Men vad konstigt att jag gjorde det. Men nejnej, jag är naturligtvis ondingen i detta drama. Jag förtjänar att jagas upp i slottstornet av en arg pöbel med högafflar, fäktas med hjälten högst upp på taket, för att sedan störta mot min död i vallgraven.

Skriv ett par väl valda ord vettja!