Avdelningen ”Sådant som kan få en att tappa sugen totalt och bara gräva ner sig”:

bloggstatistik

Vilken tur då att jag lägger upp den här bilden, så jag kan påminnas om eländet! 😀

Men ja, så är sanningen. Antalet läsare här har sjunkit med ungefär 85% sedan sommaren 2014. Antal inlägg har å andra sidan sjunkit med typ 99%, så det är inte så konstigt. Jag träffade ju Martina just sommaren 2014; jag fattar inte att jag får sån extrem skrivkramp så fort det kommer ett kjoltyg i närheten. Jag vill påstå att jag är betydligt lyckligare nu jämfört med då, men singeldeppigheten var nån sorts drivkraft där jag kunde tycka synd om mig själv lite mer. Den var en sån stor del av mig. Jag var den evige ungkarlen, som bloggade om livets alla motgångar. Och sen fick jag partner och tappade min identitet.

Men på plötsligt, efter två år, har jag delvis fått lusten tillbaka. Prisa Gud m.fl! Jag är dock lite kluven i hur jag ska göra. Det finns två alternativ:

 1. Jag börjar blogga ordentligt här igen, på äkta ”Let’s make Bloggen great again”-manér. Försöker lansera mig själv som humorkungen nummer ett, vilket inte kommer att lyckas eftersom jag kämpar mot horder av 20-åringar med ADHD. Jag blir då kraftigt deprimerad och börjar söka uppmärksamhet genom att dricka batterisyra på Hötorget.
 2. Jag gör en komplett reboot. Jag lägger ner bloggen på riktigt, och låter den stå kvar som nån sorts kulturskatt från en svunnen tid. Sedan börjar jag blogga anonymt någon annanstans, där jag kan vara bitter och självutlämnande utan att diverse mammor, chefer, och haters hittar mig.

Nå? Ett eller två? ETT ELLER TVÅ? Rösta i kommentarsfältet. Ni kan väl göra det, så jag vet huruvida någon överhuvudtaget bryr sig om vilket.

8 kommentarer

 1. Helikoptern :) Svara

  Din blogg är den enda som jag följer. Din humor är klockren! Så jag skulle tycka det vore kul om du fortsätter. Om du startar en ny anonym blogg undrar jag hur jag skulle hitta till den? 🙂

  • Tack!!! 🙂 Angående en ny anonym blogg: Det skulle du inte. Skulle inte dela med mig av den, utan börja om på nytt.

   • Helikoptern :) Svara

    Då blir jag som din bloggföljare ensam lämnad kvar, vilket i-landsproblem det skulle innebära för mig. 🙁

 2. teachingbirds Svara

  Jag tror att det skulle vara bättre för dig att börja om på ny kula, men å andra sidan tappar du ju oss som faktiskt följer dig och det är ju tråkigt.

 3. Brunibard Svara

  Behåll bloggen, fuck d haters och dessutom startar du en ny anonym kmr ändå nån lista ut vem det är på 2 sekunder och så blir det ett litet drev av det istället.

Skriv ett par väl valda ord vettja!