Ni vet min iPhone, som fick en pixelspricka (jag vet inte om det är ett ord egentligen, men det blev iaf en missfärgad spricka innanför glaset), och som jag således lämnade in till Telias verkstad? Den som jag smånaivt hoppades att jag skulle få tillbaka fungerande utan att betala ett öre? Precis, just den. Jag fick tillbaka den idag.

Min tidigare erfarenhet är att dessa verkstäder är fullproppade med finniga tonåringar som fått stränga order av chefen att försöka vara så snikna som möjligt. Det vill säga, säga att så lite som möjligt går på garantin.

… Men icke i detta fall! Det som var roligt var att jag slapp betala nånting för det, ”utbytt på garanti” stod det. Och vad som var ÄNNU roligare var att jag fick en sprillans NY iPhone! Fucking sprillans, I tell you. Nästan så glädjetårarna kommer. Jag visste väl att det finns FINA människor där ute.

Tack, Telias verkstad. Puss och smek till er.

3 kommentarer

  1. Tycker du ska ändra ditt inlägg. Det där är högst vridet a la aftonbladet med hjälp av okunskap. Telia har ingen verkstad. Det är andra bolag som anlitas av operatörerna.

    Med Vänliga Hälsningar
    En riktig person aka Jesus

  2. Jaaa, jag vet. Det är Anovo som ska ha all credit. Men ändå. De är anlitade av Telia. 😀

  3. Anovo suger.
    Det är Apple som har bra garantiregler. Allting blir ALLTID utbytt. (Om du inte stampat på den o så, du vet).

Skriv ett par väl valda ord vettja!