Det måste vara samma person som översätter all porr på TV1000. Han översätter nämligen ”balls” med ”bulor” varenda gång. Kulor, någon? Vem fan säger pungbulor? Undrar om det är ett roligt jobb för övrigt. Sitta och copy-pastea samma saker om och om igen.

Åh, ja, just så.

Slicka på mina bulor, baby.

Åh, du är så jävla skön.

Det är skönt.

Oooh aaah.

Just så.

Du gillar det där va?

Sen undrar jag om personen i fråga blir upphetsad av all porr, eller om den tiden är sen länge förbi. Jag vet inte vad som är mest tragiskt. Att inte längre bli upphetsad, att bli upphetsad och ”tvingas” göra nånting åt det flera gånger per kväll, eller att bli upphetsad men inte kunna göra nånting åt det för att man har ett jobb att sköta.

Och nej, jag brukar inte sitta och titta på porr bara sådär. Jag slötittade på Twilight (som för övrigt är en skitfilm) som gick innan porren, och sen har jag bara inte orkat byta kanal. Nu står det på i bakgrunden medan jag surfar. Det är mitt alibi för ikväll. Hur jag kan ha så många ”bulor”-översättningar att jämföra med, det ska vi inte gå in på.

1 kommentar

Skriv ett par väl valda ord vettja!