Är du ensam och ledsen såhär på Alla Hjärtans Dag? Denna vidriga stund man måste gå igenom varje år, som bittra singlar kallar ”kommersiellt trams” medan de som får uppleva tvåsamhet mer påstår att det är ”myspys deluxe”.

Det är ju inte utan att man som singel tycker att det känns lite extra dystert att inte ha någon att hålla handen med i soffan. Att inte ha någon att kramas med. Ingen att skeda i soffan med. Inte en endaste själ att kanske, inte vet jag, pussa lite i nacken kanske, och sedan sakta föra in ena handen unde… eh. Heh.

Jo! Okej. Här kommer då jag, som den goda människa jag faktiskt är, för att givmilt dela med mig av mina egna tips och tricks för att överhuvudtaget orka gå upp på morgonen. Åtminstone när det gäller idag; alla andra dagar kan jag nog inte hjälpa er med.

 • Begrav er i någon slags hobby. Några bra exempel kan vara modellflyg, frimärkssamlande, tv-spelande, brännande av barn i stora ugnar, eller onani.
 • Köp ett husdjur. Helst något som kan ge dig kärlek, men i brist på annat går det säkert bra med typ en vandrande pinne eller två. Kom dock ihåg att tidelag betraktas som djurplågeri, så för sånt rekommenderar jag andra lösningar.
 • Intala er själva att kärlek bara är för mesar. Riktiga män/kvinnor lyfter skrot.
 • Kidnappa alla lyckliga par ni ser på gatan, tvinga dem att avsäga sig allt vad kärlek heter, och bilda sedan en enorm sekt där alla pratar konstigt och bär lustiga hattar.
 • Årets Daniel Werner-val™: Köp enorma mängder godis på internet, som ni sedan glufsar i er utan varken vett eller reson. Jag menar, ni kanske hamnar hos en snygg tandläkare (som kan se mellan fingrarna med att ni inte har en hel tand i hela truten)?

Hur hanterar ni denna dag, kära läsare?

3 kommentarer

 1. SÅ farligt är det inte. Överväger dock starkt Årets Daniel Werner-val.

 2. Valde att göra en liten kombo av dina förslag.
  *Begravde mig i hemtenta och kandidatuppsats
  *Köpte ett halvt kilo godis jag tänker smälla i mig det sista av nu
  *Lånade polarens hund så han får värma min säng i natt…och pussa mig lite på hans vis då…

  Fast på riktigt hade jag ju hoppats på ett litet telefonsamtal från någon speciell men icke 🙁

 3. jag umgiks med en killkompis ^^ (friends 4-ever *sigh*) o söp mig full…roligare alla hjärtans har jag nog aldrig haft!

Skriv ett par väl valda ord vettja!