Drama på jobbet idag.

Jag skulle gå på toaletten, efter en intensiv period av samtal från stackars kunder. Målet var att utföra nummer ett, dvs pressa ut urin från toppen av min penis, förhoppningsvis ned i den öppnade toalettstolen. Precis när jag höll på med detta knackade det på dörren, och jag kunde höra min kollegas dämpade röst från andra sidan.

”Hur går det, Werner?”

”Haha, jodå, det går bra” svarade jag, tvättade händerna och gick ut. Skrattandes frågade jag vad han pysslar med, och det visade sig att han hade hört ett stor duns och ett plask från toaletterna. Han hade blivit orolig att jag svimmat, spolat ner mig, eller nåt annat hemskt därinne. I själva verket var det städaren som hade gått in och börjat rensa toaletten bredvid.

1 kommentar

Skriv ett par väl valda ord vettja!