Jösses. Jag ägnade mig åt min specialitet, nämligen planlöst slösurfande, och hittade plötsligt gamla bilder från Källbrinkskolan, där jag gick årskurs 4 till 9. Och tro fan att inte UNDERTECKNAD var med på en bild. Här är jag på nians avslutningsbal, anno 2002.

Det var en jävligt märklig tillställning. Det var bordsplacering, men ingen var socialt kompetent nog att konversera, så alla satt tysta och tittade ner i maten. Maten som för övrigt var högst medelmåttig; jag kommer inte ens ihåg vad det var. Anar laxtoast och sen nån köttbit. Medan vi åt tittade vi på spex från lärarna; allt med en äcklig bismak av att det skulle framstå som så vuxet.

baldanielanno2002

Herrrrrrrrregud så smal jag var, förresten. Benen ser ut som styltor! Självklart hade jag ingen dejt heller; det var under högstadiet som min självkänsla kördes i botten. Så det ni ser på bilden är en ung man som just där upplever ett rejält lågvatten.

4 kommentarer

  1. Så ni hade bal redan i högstadiet? Det hade vi i gymnasiet i samband med studenten, alltså då hade iaf vi lite alkohol i oss så att det sociala inte skulle vara så stelt :p

    • Gymnasiet här med, fruktansvärt stel tillställning. Hade som tur var min klasskompis mittemot men min bordsherre minns jag knappt, tror att han gick el-programmet.

      • Ingen dum idé! Jag vill dock inte att det ska bli random singeltjej-bashande, som sånt jag har kritiserat när kvinnor gjort (t.ex den hemska Nanna Johansson). Men jag kanske kan göra det lite fyndigare än så! 🙂

        • Bashning är helt ok om man gör det med lite finess, jag har inte riktigt bestämt mig för vad jag tycker om Nannas projekt men jag tror jag förstår varför du inte gillar det.

Skriv ett par väl valda ord vettja!