Igår Lördag såg jag att jag hade det lägsta besökarantalet på månader. MÅNADER! Det var typ hälften så många som vanligt.

Så… Varför? Varför gör ni så? Varför hatar ni mig? Är jag inte rolig längre? VA?! ARE YOU NOT ENTERTAINED?! Fyfan. Jag trodde bättre om er. Jag trodde vi hade nånting VACKERT tillsammans. Men okej. Bra. Då vet jag. Då vet jag var ni står. Kul. Det ska jag komma ihåg. Fine. Mmmhm. Oj så skoj.

Och förresten, jag fejkade varje gång vi låg med varandra. *smäller i dörren*

4 kommentarer

  1. My good sir, there appears to be much sadness in your blogginläggs of late. Please have överseende with this and have a nice day!

    • Whaaat? Jag tycker tvärt om! Förutom ångesten som alltid är där så tycker jag att jag är mycket gladare nu för tiden. 😀

Skriv ett par väl valda ord vettja!