Jag blir nästan lite full i skratt när jag kollar igenom de jag blockerar på Helgon.se. Av beskrivningarna kan man ibland skönja en bitter ung man.

17 kommentarer

   • Så du blockar helt enkelt människor som du inte ser som potentiella flickvänner? Tråkigt.

    • Daniel Svara

     Nej nej, det har inget med det att göra. Har kontakt med många som jag inte ser, eller som inte ser mig, som potentiell partner.

 1. Benämna folk med ”fitta” upprepade gånger? Vem fan tror du att du är?

  • Tycker det är fin kvotering i alla fall. 50% mansfitta och 50% kvinnofitta. Puss.

  • Daniel Svara

   Antar att du lägger nån sorts genusvikt vid det hela. Jag orkar inte ens ta en sån diskussion, det har iaf inget med nåt sånt att göra. Jag ÄLSKAR fittan som kön. Men människor kan vara fittor (eller kukar), av olika anledningar. Du har ingen aning om vad de gjort för att förtjäna att bli kallade detta av mig, i en annars helt dold funktion på helgon som jag bara lägger ut för skojs skull.

   Och ”vem fan tror du att du är” är en väldigt tramsig kommentar, jag är Daniel Werner och jag publicerar vad jag vill på min egen blogg. 🙂

 2. Linnea-Segast-EVER-tjejen Svara

  Förlåt Daniel! Det var inte mening att dissa dig med att vara seg och inte svara…har haft jättemycket problem med min familj och jag har bara inte haft psykisk ork att svara dig, hoppas du kan ha förstående för detta och att jag en dag ska få komma hem till dig och bygga lego och bara ha lite härligt mys! 🙂

  • Daniel Svara

   Helt ärligt så minns jag inte vad vi pratade om när det begav sig, detta var aslänge sen. :’)

 3. Ja, det är en väldigt dold funktion när du lägger ut den på bloggen…

  • Ptja, jag är utformad med det könet men jag nyttjar ordet ”fitta” för honor jag inte tycker om, ”kukhuvuden” för hanar eller bara rätt och slätt ”felknullat rövhål”.

   Ord må ha mer kraft än vad vi vet om men en djävla fitta är en djävla fitta och ett djävla kukhuvud som suger getpung är ett djävla kukhuvud som suger getpung.

 4. Hej försöker en gång till.
  Jag har ett gammalt helgonkonto och vill gärna ta mig en titt men kan inte det för att jag måste logga in. Glömt mitt lösenord.
  Nu försöker jag att skapa ett nytt så jag ska kunna få tillgång till att se mitt gamla konto.
  Men Helgon vill inte skicka ett nytt aktiveringskodnummer.

  Hur kan du logga in då som har ett såpass ”gammalt” konto?

  • Daniel Svara

   Tror att det funkar dåligt sen senaste uppdateringen av helgon. Skriv till admin på Helgon.se’s sida på facebook, eller @helgon_se på twitter. 🙂

   • Tack så hemskt mycket har mejlat deras facebook. Tycker det är supertrist att deras sida inte fungerar som det ska. Tyvärr så dör alla commmunities!
    Tack igen!

 5. Språknazist, typ. Svara

  Du skriver ”… igenom de jag blockerar…” Det ska vara ”dem” där, inte ”de”. 🙂
  Jag har främst blockerat nazister och nationalister som jag funnit, men det är 5-6 stycken. Sedan är det en annan nöt.

Skriv ett par väl valda ord vettja!