Nu gjorde jag det äntligen. Efter att hungrigt ha surfat upp hela internet i jakt på Mac-rykten så tryckte jag till slut på den där jävla knappen. Det här ska bli spännande.

… Typiskt mig. Istället för att vara glad över en stundande leverans av en dator jag längtat efter så har jag ångest på grund av det ganska omfattande minusbeloppet på kontot.

Fast äsch. Mat och boende är ändå överskattat.

11 kommentarer

 1. Christian Troedsson Johnsson Svara

  Jaaa.. nu kommer vi få ännu mer Daniel-videos när den nya datorn kommit =)

  • Daniel Svara

   Massa roliga grejer! Dels skoj att lära sig ett nytt OS. Dels känns en mac som mer kvalitet än genomsnitts-PCn. Dels funkar den så bra med alla andra Apple-prylar, främst iPhonen. Och dels ska det bli helt awesomely roligt att pilla med ett lättförståeligt och relativt kraftfullt videoredigeringsprogram. iMovie alltså (jo, jag vet att det finns Adobe Premiere, men jag har aldrig fallit för det – dessutom är det inte direkt lätt att lära sig).

 2. iMovie är sjukt bra faktiskt. Och jag fattar varför du vill köpa dig en… Nu har jag två vägar att gå, ska jag vara glad för din skull eller ska min nördiga sida ta över? 🙂

  • Daniel Svara

   Både och! Dvs var glad för min skull och släpp lös din nördiga sida utan att nödvändigtvis göra mig opepp på mitt köp. 😀

   • WOHO! En Macbook! Party party, poppa champagne och vaska cheesburgare. Nu kör vi 😀

    Om det bara är OSet du är intresserad av så hade du ju kunnat köpa OSet löst istället.

    • Daniel Svara

     Naaaah, orka köra Hackintosh. Jag vill ha hela dealen, byggkvaliteten och den fina mackänslan. Hoppas den är så bra som jag föreställer mig. :=)

     • Jag har hört att ”Once you go Mac, you never go back” (lawsuit pending på det uttrycket), så du blir säkert nöjd!

Skriv ett par väl valda ord vettja!