Ikväll hade jag bestämt mig för att ha någon slags mysafton med mig själv. Till den skulle det ingå en (enligt mig) god middag och en läsk. Läsken fick bli hallonsoda, för det var det enda jag hade i kylen.

Problemet är bara att mitt kylskåp har fått fnatt på sista tiden. Den tror att den är en frys! Så all läsk har blivit som slushies typ. Därför frostade jag och mamma av kylen häromdagen, men nu är det ÄNNU värre! Ikväll hittade jag det här missfostret, liggandes i kylskåpet mitt.

burkprolaps

Okej… Känner ni till att is tar större plats än vatten? Känner ni till fenomenet ”anal prolaps”? Då kan ni enkelt se på bilden ungefär vad som hänt.

Dum i huvudet som jag var så tänkte jag att jag skulle öppna burken ändå. Den EXPLODERADE. Över halva mitt kök.

Starkt jobbat, DW.

4 kommentarer

 1. ALEXANDER Svara

  ”anal prolapse” Dina liknelser är poetiska Daniel!

 2. Anna Stråmo Svara

  Hehe, lysande! Med risk för att förstöra möjligheten till fler sådana videos så kommer jag ändå med förslaget att kolla om termostaten behöver bytas.. Jag skulle nämligen kunna ha gjort nåt liknande för ca 1 år sedan. Jag säger inte att det är så! Men jag skulle ha kunnat..
  Tack för en jättebra blogg btw 🙂

  • Haha, tyvärr måste jag göra dig besviken och säga att problemet måste ha löst sig själv. Vi avfrostade kylen, samma problem i två dygn efteråt, sen bara… tinade den sig själv. Nu verkar det funka igen. WTF liksom.

   Och tack för de fina orden!

   PS. Skaffade du Disqus (kommentarssystemet) bara för min blogg? *glädjetår*

   • Anna Stråmo Svara

    Skönt att höra! Underhållning för min del men det kan ju vara trevligt för dej att få avnjuta din läsk på vanligt vis igen 🙂 Visst, serru! Skaffar ju inte kommentarssystem för vilken blogg som helst 😉 Keep up the good work!

Skriv ett par väl valda ord vettja!