forever-alone-party
Det här lär vara jag imorgon. :’)

I morgon så kommer jag att vara med om något slags eldprov, efter flera år med TYP social fobi. Jag säger ”typ”, eftersom det bara kommit i vissa situationer. Vissa dagar har varit bra, andra inte.

Det är stor firmafest med jobbet. ”Äh, en jävla firmafest, det klarar du väl?” tänker ni. Men till saken hör att företaget jag jobbar på är en multinationell koncern, så det kommer att vara tusentals anställda där. En av Stockholms största arenor är hyrd. Så… ja. Det finns potential att bli jobbigt, men också väldigt kul. Hoppas på det senare.

Kan inte ens minnas när jag var på en rejäl fest senast. Har liksom glömt bort hur man gör! Jag var inne i en klädesbutik och köpte en skjorta. ”Kan man ens ha den här på en sån tillställning?” frågade jag expediten, och lät väl ungefär som att jag precis anlänt från månen. Hon tyckte att den nog skulle bli bra. Hon gav sitt ord! Så om jag inte får ligga i morgon så tänker jag komma tillbaka och kasta en tomahawk i huvudet på henne. Haha! Nu skojar jag. Jag äger ingen tomahawk.

1 kommentar

  1. Förstår helt hur du känner, fasar redan inför julfesten på jobbet och då är det ändå bara 200+ pers.

Skriv ett par väl valda ord vettja!