Igår morse var det lite stressigt när jag skulle till jobbet. Tåget går alltid kvart över, och när jag sömndrucket tittade på klockan var hon två över. Då blev det fart. Jag klädde på mig i ilfart, knäppte skjortan fel, blev arg, struntade i skjortan och tog en sliten t-shirt istället. Det blev en tvärnit utanför toaletten då jag såg att Salahuddin varit god nog att lämna en vacker liten spya precis utanför.

Fort in i köket, hämta två snuttar papper (en för spyan och en för eftertork – man är väl ambitiös) och torka upp presenten. Spola ner. Sen drog jag på mig rocken och halsduken, och upptäckte till min stora glädje – och med några minuter kvar innan tåget skulle gå – att jag lagt handen i kattspya eftersom Salahuddin även kräkts ner hallsoffan där halsduken legat. Härligt. Arg som ett bi lade jag ifrån mig iPhonen, slängde min före detta halsduk i badkaret, och plockade upp iPhonen igen. Även den kräkig eftersom jag lagt den ifrån mig på hallsoffan. Telefonen gick inte att vara utan så det fick bli en snabb avtorkning där.

Ibland hatar jag mitt liv lite. Men jag hann till jobbet iaf. Ha! Success!

5 kommentarer

  • Daniel Svara

   Självfallet! Mellan det att jag slängde halsduken i badkaret och att jag plockade upp iPhonen. Dock ej efter att jag torkat av spyan från iPhonen.

 1. Är det normalt att kattar spyr så ofta, tycker många av dina blogginlägg handlar om det 😉

  Kan det här bidra till din egen fobi för att kräkas?

  • Daniel Svara

   Njaaaaa… Jag tycker oftast att Salahuddins spyor är helt okej, förutom att han alltid ska göra det på så oåtkomliga ställen som möjligt. Under soffan, under sängen…

Skriv ett par väl valda ord vettja!