Nu, mina vänner, är det dags att spy galla litegrann.

Vet ni vad jag hatar? Vet ni det? Ja, ni vet säkert om något jag hatar. Fula reklamer, macho-stil, djurplågeri. Men något jag hatar minst lika mycket är folk som lägger upp random bilder på Facebook, och sen taggar alla sina kompisar mitt i bilden. Liksom, bara en bild på en kamel eller en gammal afrikansk tant eller en penis gjord av trolldeg. Där ingen av de taggade egentligen är med.

Nu har det dessutom blivit på modet att hitta på olika utmaningar och lekar, skriva reglerna under bilden och sen tagga alla man vill ska vara med. Okej, kanske roligt för några få, men vi andra tvingas få informationen att nån gemensam vän blivit taggad där, och sedan är det bara en väldigt ful bild på en väldigt ful grej, och då känner åtminstone jag hur jag vill… liksom… ta hela jordklotet… och äta upp det. Och sedan… nngh.. skita ut det och… stampa på det! GAAH!

De som uppskattar ovanstående lekar är förmodligen ungefär samma personer som har installerat alla applikationer som finns på hela facebook, och som nu spenderar dagarna med att ha ninjafighter med sina likasinnade 35-åriga vänner som också precis upptäckt internet.

Jag vill MÖRDA personer som gör på det sättet. Jag HATAR er. Hör ni det?!

1 kommentar

  1. jag har varken facebook eller tv. fördelarna är:

    1. man slipper det du beskriver
    2. man missar otroligt mycket trist tv-reklam

Skriv ett par väl valda ord vettja!