Det är många livsomvälvande beslut just nu.

  1. Jag har bestämt mig för att kind of börja blogga igen. Kanske. I liten skala. Beroende på antal läsare, kommentarer, pepp och psykiskt välmående. Jag vill ju trots allt fortfarande få många läsare, men det kanske är så att jag har missat hela grejen lite. Kanske ingen som läser bloggar längre? Alla bara videobloggar nu för tiden. *hytter med käppen*
  2. Jag har slutat nyttja, ska vi säga, internetmaterial av tvivelaktig karaktär. Egentligen skulle jag vilja blogga mycket mer om det, men eftersom jag vet vilka som läser den här bloggen så… går inte det. Jag skulle egentligen vilja göra en total reboot och börja blogga på en ny domän – kanske incognito. Men å andra sidan vill jag inte förlora alla inlägg jag skrivit under åren.
  3. Jag har börjat dricka Coca Cola Zero. Första gången tyckte jag att det smakade skit redan i munnen, men efter att ha gått från vanlig Cola till Pepsi Max, till att bara dricka Pepsi Max när jag är riktigt jävla törstig, och sedan till Coca Cola Zero så tycker jag tamejtusan att det är riktigt gott. En stor triumf för midjemåttet!
coca-cola-zero

Skriv ett par väl valda ord vettja!