Without further ado, här är svaren.

Nämner du aldrig kompisar i bloggen, eller har du inga?

Några har jag, men inte särskilt många. Och ännu färre som är riktigt nära. Det är ju tyvärr sådär ibland. Jag var rätt poppis och allmänt rolig i låg- och mellanstadiet. Sen började jag bli blyg eftersom det fanns en del taskiga människor i min närhet. Plötsligt var man en s k ”tönt”, och i högstadiet var det ju tyvärr förödande att inte vara cool som alla andra. Cool var man tvungen att vara. Så jag föll ner i ett svart hål av töntighet, och blev utfryst av alla utom en liten grupp som då var mina vänner.

Sen började man gymnasiet, och då var folket lite mer öppna för töntar, och jag fick vara med. Men skadan var redan skedd och jag var väldigt blyg och tystlåten. Således var det ganska svårt att få nära vänner även där. Så efter gymnasiet var det ingen som spontant kände att de ville hålla nån närmare kontakt med mig, och jag – med min asocialitet – tyckte det var lika bra.

Nu när man börjat jobba träffar man hyggliga människor varje dag, och det är där jag träffat mina närmaste vänner. Men det är fortfarande så att jag är väldigt dålig på att ta initiativ till att träffas och göra saker, eftersom jag på något sätt lärt mig trivas med att vara en ensamvarg. Det är lite dumt.

Eh… Ja, det var inte meningen att berätta hela mitt livs historia. Men det är lite därför det är relativt tomt på vän-fronten.

När får vi se en video när du bygger Lego?

Hmm, det borde inte vara omöjligt att fixa, om det finns intresse för sånt! Fast först måste jag nog fixa en postbox som folk kan skicka legobidrag till… och hitta något jag vill bygga. Och sedan… Är det verkligen nån som vill sitta och titta på när en 25-årig, kraftigt orakad, man sitter och bygger lego i sin ensamhet?

Okej. Du pratar ju mycket om din brist på sex, men hur ser ditt sociala liv ut i övrigt?

Oj, pratar jag så mycket om min brist på sex? Gud vad hemskt i så fall. Men jag har hört många som säger samma sak. Och min chef yttrar ju orden ”din kåte jävel” åtminstone någon gång i veckan. Så det kanske ligger något i det. Ärligt talat tror jag att jag får ligga ”normalt” ofta, men grejen är väl snarare att hungern aldrig tar slut. Hör ni det?! ALDRIG!!!

Det hemska är att halva min familj kommer att läsa detta, och ändå skriver jag det.

Vad får du på det här personlighetstestet? http://similarminds.com/jung.html

Introverted (I) 64.52% Extroverted (E) 35.48%
Sensing (S) 58.62% Intuitive (N) 41.38%
Feeling (F) 72.41% Thinking (T) 27.59%
Judging (J) 62.86% Perceiving (P) 37.14%

Your type is: ISFJ

ISFJ – ”Conservator”. Desires to be of service and to minister to individual needs – very loyal. 13.8% of total population.

Hur ser en perfekt dejt ut med daniel?

Det beror på vem som frågar!

Men enligt mig… Oj… Jag tycker i alla fall inte om storslagna planer och fyrverkerier och ett späckat schema. Vill man ha en sån dejt, och en sån pojkvän, så får man nog leta nån annanstans. Jag vill mest bara vara. Träffas hemma på hemmaplan. Kanske äta nånting gott, och bara sitta och prata. Sen kan man se en bra film och skeda i soffan om personkemin stämmer.

Ja… Det skulle jag tycka om. *en knappt märkbar tår faller ur ena ögonvrån, och träffar marken med ett pling*

Du verkar inte alltid må så himla bra, om det inte stämmer så säg gärna emot. Men min fråga är hursomhelst, vad gör du för att försöka må bättre?

Njaeaeae, det stämmer väl tyvärr. Det är alltid svårt att peka på exakt var skon klämmer, men det är väl en ensamhet med stundtals ganska intensiv kärlekslängtan. Och på det så har vi det här med kräkfobin, som är rätt handikappande. För ett år sen var det problem att ens åka hemifrån, men det har jag lyckats övervinna. Nu är det mest det här med att äta bland folk, och äta lunch på jobbet. Och på grund av dessa problem så känns det som att det kommer bli mycket svårare att träffa någon slags partner. Alla vill ju ha nån som mår perfekt, right? … Så då blir jag ännu deppigare av att jag inte mår perfekt.

Det jag gör för att må bättre är väl mest att ta det i min takt, och inte försöka forcera nåt. Jag får acceptera att det är ett helvete med ätandet. Jag kan åtminstone ta mig till jobbet nu, så det går åt rätt håll.

vad är det som gör att du inte ändrar på din kost och börjar äta nyttigare?

Det är nog det faktum att jag som barn blev utsatt för väldigt traumatiska övergrepp. Jag vill inte gå in allt för mycket på detaljer, men det involverade clowner, dvärgar, pingisrackets och en hel del stearin.

… Eller så är det gammal hederlig lathet. Det är lite 50/50 säger vi.

Vilket är ditt drömyrke?

Det är nog antingen något extremt tekniskt som ingen annan förstår sig på, där jag sitter som expertsupport och pillar i fullständigt obskyra system. Eller någon form av design, webbdesign eller grafisk design. Eller professionell bloggare. Eller gigolo. Eller fanbärare. Eller! Eller!

Varför får vi inte fler matlagningsvideor? Jag vet att jag dragit upp det tidigare men jag älskar dem.

Tack! Jag ska försöka göra fler. Anledningen till att det är så sparsmakat med såna är en väldigt obehaglig blandning av lathet, dålig fantasi, och sexuell undernäring (åh nej, nu gör jag det igen).

Jag tror jag är gravid men jag är inte riktigt 100% säker på om barnet är mitt. Hur kan jag veta det med säkerhet? Och hur vet jag vem pappan är?

Nu är ju inte jag någon expert på sånt här, men jag skulle tro att det bästa sättet är att göra ett faderskapstest. Annars måste man nog tänka tillbaka över sina ligg de senaste månaderna. Är liggen fler än en? I så fall måste man nog tänka tillbaka över diverse satsplaceringar under dessa liggen. Är alla satsplaceringar på ställen som kan orsaka barn? Well… då är det nog bara att föda barnet och se vem det är mest likt.

Ber om ursäkt för de väldigt ingående beskrivningarna förresten. Jag var tvungen.

Vilken är din absoluta favorit när det gäller spelkonsoler? Varför?

Jag gillar mitt Playstation 3. Jag äger både Xbox 360 och Wii (Och PS1 och PS2 och Nintendo DS och PSP), men just PS3t trivs jag bäst med. Jag gillar spelen och gränssnittet t.ex.

Berätta något vi inte vet om dig!? (mer ett krav än en fråga)

Whoa, här kommer vi och kräver saker minsann! Men okej. Um… När jag tänker på skedande så nyser jag? En gång fick jag guld i luftgevärsskytte (nej, inte VM, bara ett klubbmästerskap)? En annan gång groggade jag med coca cola och vaniljvodka, och sedan inte kunde dricka coca cola på säkert ett år?

Hur mycket gillar du Justin Bieber?

Inte alls faktiskt, tro det eller ej! Jag avskyr i allmänhet populära människor, och avundas lyckliga sådana… Jisses vad frisk jag låter!

Har du några favoritbloggar att tipsa om?

Nej, för då kommer ni börja läsa dem istället för min! Ni kommer överge mig! NI FÅR INTE ÖVERGE MIG!!! Jag gör vad som helst, okej?! Snälla gå inte! Jag berättar vitsar! Hemligheter! JAG KLÄR AV MIG!!!

Kollar du på My little pony och onanerar ibland?

Har du spionerat på mig? Svaret är i alla fall ja. Faktum är att My little pony är det enda som kan få mig att uppnå klimax… Det är ganska tragiskt faktiskt.

Pratar du med dig själv, och i sådana fall, vad pratar du om?

Ja, det händer faktiskt ganska ofta. Vanligtvis sjunger jag olika saker; jag sjunger ganska mycket här hemma. Annars är det mest när jag kommer att tänka på nånting väldigt viktigt, som jag måste prata med någon om. Då kan det hända att jag tänker över vad jag ska säga, fast högt… Jisses vad frisk jag låter!

Vilken kändistjej och kändiskille är snyggast respektive fulast?

Tjej, snyggast: Jag har ju en enorm förkärlek för Zooey Deschanel. Vet inte vad det här, men hon ser ganska normal ut, på ett bra sätt. Istället för alla modellutseenden som jag avskyr. Apropå snyggaste mannen så kom jag på hans syster; Maggie Gyllenhaal. Hon är väldans snygg, med rätt fina kurvor. ”Secretary” måste vara världens mest sensuella film, även om den är lite märklig.
Tjej, fulast: Hilary Swank. My god, hennes mun! Vad är det för fel?! Det ser ut som att nån pressat in ett dammsugarmunstycke i käften.

Kille, snyggast: Jake Gyllenhaal är rätt stilig, som sagt. Märk hur jag måste använda ordvalet ”stilig” för att inte automatiskt vara homosexuell. Men okej, han är SNYGG. Det är en snygg man. Men jag tittar inte på Brokeback Mountain fem gånger om dagen för det. Faktiskt.
Kille, fulast: Jag måste säga Daniel Radcliffe, alias Harry Potter. Han ser utvecklingsstörd ut. Speciellt hans leende som bara utstrålar ”HÖÖÖH, JAG HA NOLL SMART”. Usch.

6 kommentarer

 1. Tror inte att du skulle ha svårare att träffa nån bara för att du inte mår toppen psykiskt. Jag skulle hellre träffa nån som var ärlig med sina problem än som låtsades vara lycklig. Lyckliga människor är läskigt! Gillar din blogg, speciellt det gamla inlägget om hur ofta du tar febern. Trodde jag var den enda som började varje dag med det! 🙂

 2. Tror inte att du skulle ha svårare att träffa nån bara för att du inte mår toppen psykiskt. Jag skulle hellre träffa nån som var ärlig med sina problem än som låtsades vara lycklig. Lyckliga människor är läskigt! Gillar din blogg, speciellt det gamla inlägget om hur ofta du tar febern. Trodde jag var den enda som började varje dag med det! 🙂

  • Daniel Svara

   Soulmate!

   Eller hur. Ser jag någon som är genomlycklig tror jag instinktivt att denne bara spelar. Säger kanske mer om mig. Jag hoppas iaf ack så starkt på att hitta nån sådan. Men det är lite knepigt, det där.

   Och tack så mycket, kul att du gillarN! 🙂

 3. Trevligt att du svarade på samtliga frågor! Det visar att du respekterar dina läsare.

 4. Haha! Åååh, dagens skratt av sista Harry Potter-citatet! *torkar bort en liten tår*

 5. Hahahahah , jag avskyr också Harrypotterskådisen.
  Han är den mest överskattade människan som finns! Min sambo och jag kollar på de dåliga filmerna och retar oss på att han har samma blick och mimik för alla känslor.

  Hilary Swank är inte ful, kanske en kvinnlig Alex Schulman men inte ful.Hon har jättevackert hår och ögon! Och så är hon jätteduktig.
  Tyvärr måste jag säga att Maggie Gyllenhaal och jakes ex Kirsten Dunst är fulare än Hilary.
  Elak grälsjuk tjej som jag ibland är måste jag säga att Kirsten är som högst småsöt men NOLL vacker och BELOW ZERO sexappeal.

  men men alla har sin smak!XD

Skriv ett par väl valda ord vettja!