Rolig diskussion, förresten, när jag var hos Swedbank och lämnade över nycklarna till min gamla lägenhet.

Köparna: Hemförsäkring har vi fixat också, så den kan du säga upp nu.
Jag: Jag har hemförsäkring till Oktober, men ändå. Det gick inte att säga upp.
Mäklaren: Va? Gick inte att säga upp?
Jag: Nä, det var det sämsta någonsin. Jag ringde till dem och ville säga upp det hela, men de sa att det inte GICK att säga upp förrän max en månad innan avtalet går ut. Jag har ALDRIG varit med om att ett företag gör på det viset. Jag menar, jag förstår ju att jag får betala avtalstiden ut, men att det inte ens GÅR att säga upp i förtid?
Mäklaren: Märkligt! Vad är det för konstigt försäkringsbolag som gör på det viset?
Jag: Eh, ja det är Tre Kronor. Försäkringsbolaget som samarbetar med er. Som ni själva erbjuder när man skaffar bolån.
Mäklaren: Oj. Eh. Heh.

Så försäkringsbolaget Tre Kronor kan ju fara åt helvete, helt enkelt.

Skriv ett par väl valda ord vettja!