Jaha, så blev jag lurad av Radiotjänst idag.

De har ringt en gång i veckan i flera månaders tid. Alltid från hemligt nummer, och det går inte att blockera. Till slut gav jag upp och svarade, för att få slut på eländet.

”Jag har ingen TV” sa jag, varpå klimakterietanten i andra änden svarade att de fått information att jag har en TV-mottagare i lägenheten. Jag fortsatte med att den tillhörde den gamla lägenhetsinnehavaren, och nu stod prydligt på en hylla i garderoben. Helt oinkopplad och avskärmad från SVTs vänstervridna partiskhet.

Men det fick man icke ha, så nu skulle jag börja betala. Således har jag nu fysiskt gått och slängt boxen, och mailat in en uppsägning. Någonting säger mig dock att de kommer tvinga mig att betala ändå. De har kanske kunnat pejla nån kosmisk strålning från orten där jag bor.

Sååå… Jaha. Hela min kväll är förstörd. Eller nä, hela mitt liv. Ingenting är värt att leva för längre. Jag tänker sluta gå till jobbet; bara ligga hemma i min egen avföring och stirra upp i taket. Så blir det. På grund av dessa Kirunabor är jag från och med nu ett vårdpaket!

4 kommentarer

    • Jag sa inte ja, men de lurade mig att säga att jag har en gammal digitalbox, och när jag redan sagt det förklarade de att man inte får ha det. :’)

  1. Eller så ba’h betalar man, kollar på På Spåret och är glad.

Skriv ett par väl valda ord vettja!