Fråga nummer ett: Vad heter egentligen Farmen-Gutta i efternamn? Andersson eller Johansson? Aftonbladet verkar inte veta.

Fråga nummer två: Varför bryr jag mig om vad Farmen-Gutta heter i efternamn?

Fråga nummer tre: Varför kollar jag upp det hela och tar en skärmdump från en Aftonbladet-artikel från 2002?

Fråga nummer fyra: Varför i HELA FRIDEN bloggar jag ens om detta?

Fan.

5 kommentarer

 1. Du glömde fråga nummer 5: Varför läser du aftonbladet?

 2. Lisa Svenson Svara

  Fråga 6: varför bryr jag mig över vad en jävla stockholmare tycker som inte ens vet om att det även finns någonting utanför storstaden??? Har DW någonsin hört talas om Skåne, Värmland eller Norrland? Tror knappast det. Han tror säkert att Sthlm är sveriges enda stad o resten av landet enbart består av landsbygd med åker o skog.

   • Lol

    Skulle aldrig kunna bo i Stockholm själv, men det finns tydligen många som gör det, måste ju va helt upp till var och en..

Skriv ett par väl valda ord vettja!