Hittade en kul artikel.

Facebook, Shortcut och My space är sociala nätverk där du kan surfa runt och lära känna nya människor. Förutom att du kan plocka upp gamla trådar du av olika orsaker inte följt upp, kan du också lära känna dina vänners vänner. Delvis sanktionerat genom dem, delvis, skriver jag, eftersom ”friends” kanske inte är vänner som i att komma på fest-vänner eller middags-vänner, utan kanske bara träffats några gånger-vänner, om ens det.

Okej, vi hittar någon som ser trevlig ut, eller har en passande profil upplagd, vad gör vi då?
– Tala klarspråk direkt, skicka ett meddelande och föreslå en dejt, fika eller dylikt, säger Marie Hagberg, författare till boken Nätdejting Allt du behöver veta.


”Tala klarspråk direkt, skicka ett meddelande och föreslå en dejt, fika eller dylikt.”

/Marie Hagberg


”Marie Hagberg är en idiot. Att föreslå en dejt direkt kanske fungerar om man är 40 och precis upptäckt smileys på MSN ungefär. Resten av Sveriges befolkning skulle bara bli rädda.”

/Daniel Werner

5 kommentarer

  1. Jag skulle nog kunna tänka mig att tacka ja på en sådan förfrågan (om jag var singel) om det inte verkade som att snubben raggade för sex liksom. Ett plus vore det om man hade "Mutual friends" på fejjan, så man kan försäkra sig om att det inte är nån yxmördare eller så..

  2. Låbban Lammer Svara

    "Hej jag heter Låbban Lammer"
    //
    mvh Lobban Lammer

Skriv ett par väl valda ord vettja!