Jag har börjat spela en del Call of Duty: Modern Warfare 3. På min kära PS3. Jag brukar inte gilla såna där realistiska krigsspel (gosh, nu låter jag som min mamma), men det här var ganska kul. Man kan spela online, mot slumpmässigt utvalda personer från Europa, även dem högst troligen blekfeta nördar. Det är lite spännande det där; alla som är bättre än mig på spelet (läs: de flesta) tänker jag mig vara fanatiker utan liv.

Det finns ett problem bara. Min mun mår inte bra av att spela. Det är lite knepigt att förklara, men när jag spelar så koncentrerar jag mig så fasligt att jag omedvetet sitter och tuggar på diverse delar av insidan av mina kinder.

Värst blir det när jag hamnar i duell med någon annan, och börjar skjuta. Då placerar jag mig automatiskt i anfallsläge rent fysiskt. Jag öppnar munnen och placerar tungan i ena mungipan; allt helt omedvetet förutom de gånger jag kommer till någon slags sans och inser vad min mun håller på med. Det måste se fruktansvärt larvigt ut. Jag menar, jag ser ut som Janne Schaffer med tungan vispandes sådär!

Efter att ha spelat i några timmar så är resultatet munsår, torra läppar, och ett kindkött så sargat att det känns som att ha tidningspapper i käften.

Finns bara en sak att göra. Jag får börja spela tv-spel med gagball.

2 kommentarer

  1. Internet kräver filmbevis.

    Dagens felstavning, den där meningen slutade först med ”filmbebis”, något som jag inte tror jag kan kräva av dig riktigt ännu.

  2. Pingback: En kväll i den Wernerska residensen | Daniel Werner - Den unge Werners lidanden

Skriv ett par väl valda ord vettja!