Tillbaka från en sjukt mysig helg, med höjdpunkter som dessa:

  • Cirka fem timmars vandrande på Nationalmuseum. Gammal och ny konst i olika färger och former. Mysigt värre, men med helt döda fötter som biverkning.
  • Jag impulsköper Jello i den lokala matvaruaffärens exotiska sortiment och inser kort därefter att man inte fick med någon form. Jag häller då ned Jello-massan i ett champagne-glas. När den stelnat har jag plötsligt fått en röd ätbar dildo som jag snaskar på medan jag försöker få den att inte glida ur händerna. Allt detta till Mimmis stora skratt.
  • Tacos!
  • Salahuddin försöker rymma när jag har fönstret öppet under en längre städ-session. Plötsligt står han ute på fönsterblecket och ser orolig ut. Rymningsförsök eller självmordsförsök – you be the judge!
  • Vi ser både Star Wars episod V och episod VI. Även fast Mimmi somnar under VI. En dödssynd som jag är villig att se mellan fingrarna på, eftersom det är efter museum-dagen.
  • Jag skjuter en man i Reno, bara för att se honom dö.

2 kommentarer

Skriv ett par väl valda ord vettja!