Mina vänner. Jag vänder mig till er idag med ett lite mer allvarligt ämne. Någonting många av er säkert varit med om själva, men valt att hålla inom er. Själv orkar jag inte mer. Jag kan inte blunda längre. Jag väljer nu att träda fram med det här, så fler kan lära sig om dess faror.

Jag fick vatten i örat igår.

En mycket obehaglig känsla, likt en mycket ilsken dvärg spottat mig rätt i hörselgången och hans loska nu lagt sig som en skyddande hinna längst in i mitt huvud. Jag skrek i förtvivlan och kastade mig på golvet, allt i naivt hopp om att bli kvitt den hemska tortyren. Efter ett tag lade jag mig bara ner, flämtandes och pustandes, för att vänta på dödens ljuva befrielse.

”Pluff” sa det, och sedan var vattnet borta. Det kändes förlösande. Frigörande. Som att Guds nåde berättat för mig att mitt uppdrag inte är slutfört, och skickat tillbaka mig på jorden.

Nu vandrar jag bland er igen, med enda syfte att berätta om den händelse jag varit med om.

2 kommentarer

  1. Hur kommer det sig att du under året 2009 (fyra månader) skrivit fler blogg inlägg än den gemensamma summan av de föregående tre åren?

    2009 leder med 75 inlägg och växer på sig.
    Har du blitt mer pratglad iår eller var du bara mjäkigare förr om åren?

Skriv ett par väl valda ord vettja!