FÖRLÅT för att jag inte bloggat på så länge. Det är inte okej, jag förstår ju det. Men ändå så… Jag vet inte. Det är inte så kul att blogga längre. Jag har ingenting att skriva om. Det händer ingenting.

Att jag ska blogga om mitt liv på någon sorts kontinuerlig basis är just nu lika svårt som att jag skulle försöka skriva en 400 sidors avhandling om olika sorters elementarpartiklar. Så antingen har jag tappat det. Eller så är jag deprimerad. Eller så har jag bara fått en osynlig stroke som förhindrar mig från att ha något som kan liknas vid fantasi och inspirationsförmåga.

Men jag kommer tillbaka, så fort jag hittar fantasin igen.

5 kommentarer

  1. Är det slut med tjejen?är det därför du är deprimerad?

  2. Jag tänker gå efter att du är alldeles för upptagen med att vara lycklig vilket gör att du struntar i att sitta och knattra ned text på intenätet, är detta anledningen så säger jag ”yay” till detta och kräver att du och damen håller handen extra länge i vårsolen. Japp! Tanten har talat!

Skriv ett par väl valda ord vettja!