Den frågan hör man ganska ofta. Och eftersom jag är en sådan godhjärtad människa tänkte jag helt enkelt berätta lite om mina erfarenheter.

3 kommentarer

  1. Jag har ätit sånt där men som sugtabletter å då står det att man ska ta dom så fort man känner av att en förkylning är på gång inte då man redan är tokförkyld så därför jag tror det inte fungerar på dig…

  2. 1. Jag såg hur du såg ut för tre dagar sedan då du började ta smörjan, du hävdade dig dörende och kunde knappt ta dig till toaletten själv. Helt uppenbart har ditt tillstånd förbättrats, (eller så har du börjat använda vuxenblöja?) det kan ju vara Echinagardens förtjänst, vem vet. Mina symptom försvann i alla fall av det jag hann ta innan jag åkte.
    2. Sprite? Du är ju ett sånt retard som kollar på sjunde himlen, det är ju tydligt.. 😀
    3. Visa lite tacksamhet när din fantastiska flickvän går och köper detta svindyra blask när du är dödssjuk. 😉
    4. Puss!

Skriv ett par väl valda ord vettja!