I natt drömde jag VÄLDIGT märkliga saker. Återigen frågar man sig vem tusan som regisserar mina drömmar. Måste vara typ Kay Pollak.

Det började med att min chef ringde och sa att jag varit sjuk för mycket, och att hon skulle göra en utredning om mig. Jag blev så arg så att jag började skaka. Jag skrek massa obsceniteter, och slängde på luren. Sen gick jag ut och pratade med mamma. Det var tydligen en fest eftersom vi alla skulle flytta till Sydafrika.

Kort därefter klev vi på en stor rymdfarkost, som då logiskt nog skulle ta oss till Sydafrika. Jag vet inte hur mina geografikunskaper ser ut i drömmarnas land, men rätt som det var åkte vi in i en stor nebulosa i rymden. Plötsligt var jag i en annan dimension. En dimension där varken restriktioner eller könssjukdomar fanns. Således låg alla med alla. Även mig. Jag låg runt så det stod härliga till; det var bara att gå fram och fråga så fick man.

Mmm… Det var en härlig dröm.

3 kommentarer

  1. Så detta betyder att du drömt om sex med din mor?
    … och du gillade det?

  2. Knewl: Svar nej, min mor och alla andra i familjen var försvunna när det var dags att börja göka.

Skriv ett par väl valda ord vettja!